Back-up en synchronisatie met Dropbox, Google Drive en OneDriveWil u een extra back-up van uw bestanden naast de standaard automatische back-ups van onFact? Of wil u een eenvoudige manier om PDF en UBL-bestanden op te halen voor verdere verwerking? 

Dan kan dit via de back-up en synchronisatiefunctie van onFact met DropboxGoogle Drive en/of OneDrive. onFact synchroniseert binnen de 24u nieuwe of aangepaste documenten. We voegen de PDF en UBL versies ervan toe in uw online bestandssysteem, ingedeeld in handige mappen zodat u deze eenvoudig en snel kan terugvinden. Deze functie is ook beschikbaar voor boekhouders zodat zij zeer eenvoudig bestanden van hun klanten kunnen ophalen voor verdere verwerking.

Back-up en synchronisatie starten

  1. Ga in uw onFact account via het menu rechtsboven naar 'Apps en koppelingen'.
  2. Klik op 'Activeren' bij de app 'Synchronisatie en back-up via Dropbox/Google Drive/OneDrive'.
  3. Klik op 'Instellingen' naast de app.
  4. Voeg een nieuwe account toe. Het is mogelijk om uw documenten te synchroniseren met verschillende accounts op de cloudtoepassingen.
  5. Geef de account een naam zodat u deze later makkelijk herkent (bijvoorbeeld het e-mailadres van de gebruiker). 
  6. Wanneer we een connectie gemaakt hebben met uw server kan u navigeren naar de juiste map waarin u wil dat onFact de bestanden plaatst (niet bij DropBox). In de geselecteerde map maakt onFact een mapje aan met uw bedrijfsnaam en plaatst hierin per kalenderjaar de documenten. 

Synchronisatie voor boekhouderaccounts

De connectie met cloudtoepassingen kan op dezelfde manier als gewone accounts opgezet worden. Echter worden de documenten van alle bedrijven waartoe u support toegang hebt gesynchroniseerd, elk in hun aparte map.

Nog steeds hulp nodig? Contacteer ons Contacteer ons