Hoe kan ik een foto uploaden van een aankoopdocument?

Als je onFact gebruikt via smartphone of tablet (een toestel met een camera), kan je vanuit de onFact-app een foto nemen van een aankoopdocument zodat dit meteen in je verwerklijst terechtkomt.

Meer info over aankopen en de verwerking ervan in onFact, vind je hier.

Als je de onFact-app opent en je 'Aankopen' geactiveerd hebt, verschijnt er bovenaan een afbeelding van een fotocamera (naast de meldingen).

Klik op de camera en klik nadien op 'Pagina toevoegen' (zie afbeelding linkshieronder). Je moet toestemming geven tot gebruik van je camera, of je kan een reeds genomen afbeelding selecteren van op je toestel.

Eens je de foto genomen hebt, krijg je een bewerkscherm (zie afbeelding midden hieronder). Je kan de afbeelding bijsnijden of draaien, en opslaan.

Bestaat je document uit meerdere pagina's? Klik dan opnieuw op 'Pagina toevoegen' (zie afbeelding rechts hieronder) om meerdere pagina's toe te voegen - of klik op 'Opslaan' om de aankoopfactuur aan de verwerklijst toe te voegen.

In de verwerklijst zie je nu de afbeelding staan als inkomend aankoopdocument. Van daaruit kan het bestand verder verwerkt worden.

Last updated