Koppeling voor online betaling

De administratie van je onderneming eenvoudiger maken en vlotter laten verlopen, dat is het hoofddoel van onFact. Om dit nog eenvoudiger te maken, is het mogelijk om je facturen meteen online te laten betalen. Je klanten kunnen online je factuur raadplegen via een beveiligde link en onmiddellijk hun betaling uitvoeren, of betalen via QR-code. Je kan hiervoor aansluiten bij partners Mollie of Payconiq.

Online betalen via Mollie

Mollie is één van de grootste betalingsverwerkers binnen Europa. Zij faciliteren online betaling aan bedrijven via verschillende betaalmethodes. onFact integreert Mollie om je klanten de mogelijkheid te geven om via een betaalknop meteen een factuur betalen. onFact maakt voor je factuur een betaalopdracht aan via mollie.com en stuurt de klant door naar een betaalscherm. Na betaling wordt je klant teruggestuurd naar onFact en wordt de status van de factuur onmiddellijk aangepast naar 'Betaald'. Je ontvangt de betaling in je Mollie account en zij betalen dit op hun beurt uit naar je bankrekening.

Lees er alles over in deze handleiding:

pageMollie

Betalen via QR-code met Payconiq

Met Payconiq laat je je klanten eenvoudig je factuur betalen via een QR-code. Als je deze app activeert in onFact, wordt een QR-code toegevoegd aan je facturen. Klanten kunnen deze scannen met hun bankapp en de factuur betalen zonder rekeninggegevens, bedrag, mededeling, ... zelf in te moeten voeren.

Lees er alles over in deze handleiding:

pagePayconiq

Betalen via SEPA QR-code

Laat je klanten eenvoudig betalen door op je facturen een QR-code aan te bieden die gescand kan worden met een mobiele bankapplicatie. De SEPA EPC QR-code vult automatisch alle velden van een overschrijving in wanneer deze gescand wordt. Aangezien de QR-code enkel de overschrijvingsgegevens automatisch invult, zijn er dus geen extra kosten verbonden aan het gebruik van deze QR-code.

Lees er alles over in deze handleiding:

pageSEPA EPC QR

Last updated