Expert/M

Omdat Expert/M Plus van Wolters Kluwer niet in de cloud loopt, kan het geen rechtstreekse verbindingen aan, ook niet met onFact. Maar je digitale documenten doorgeven voor verwerking in Expert/M kan op andere manieren:

A) Via partnerplatform:

Verkoopfacturen én aankoopdocumenten uit een onFact account kunnen eenvoudig naar onze partners ClearFacts of Basecone verzonden worden; zo zijn ze beschikbaar voor je boekhouder en verdere verwerking in Expert/M. Verkoopfacturen kunnen ook naar CodaBox verzonden worden waar Expert/M Plus ze ook kan oppikken.

B) Via export van UBL-bestanden:

Je kan je documenten uit onFact exporteren als UBL-bestanden. Deze kunnen door de boekhouder geïmporteerd worden in Expert/M voor verdere verwerking.

C) Via automatische bestandsuitwisseling:

Het is mogelijk om je documenten vanuit onFact te synchroniseren met Dropbox, Google Drive, OneDrive of je eigen server via SFTP. Vanop die platformen kan je boekhouder je documenten ophalen voor verdere verwerking in Expert/M.

Verwerking in Expert/M

Kluwer heeft een handleiding ter beschikking voor boekhouders, voor de verdere verwerking van documenten in Expert/M. Die handleiding kan je hier downloaden: website van Wolters Kluwer.

Last updated