Hoe kan ik een tweede rekeningnummer op mijn documenten plaatsen?

Wanneer u naar de bedrijfsinstellingen gaat, ziet u dat u slechts één rekeningnummer kunt opgeven. Deze gegevens worden opgehaald en weergegeven op de templates voor uw documenten. Het is dus mogelijk om een tweede rekeningnummer (of eventueel andere gegevens) toe te voegen door rechtstreeks de template aan te passen en de standaardinstellingen over te slaan. 

Om de template rechtstreeks aan te passen kan u volgende stappen volgen:

  1. Ga via het menu rechtsboven naar 'Instellingen bedrijf'.
  2. Ga naar het tabblad 'Uiterlijk documenten'.
  3. Klik onderaan op de gewenste template op 'Interne code bewerken'.
  4. Er wordt een kopie gemaakt van de bestaande template zodat u een eigen versie kan maken door de code te bewerken. Kies een naam voor de nieuwe template.
  5. In het tabblad 'Layout' vindt u de algemene code die in elk document gebruikt wordt, zoals het logo en de bedrijfsgegevens. Hier kan u het tweede rekeningnummer toevoegen. Let op: de interne code van de template is geprogrammeerd in HTML en CSS. Indien u hier foutieve aanpassingen maakt, is het mogelijk dat het aanmaken van nieuwe documenten mislukt. Indien u hier geen ervaring mee heeft mag u altijd contact opnemen met support (support@onfact.be); wij passen dit graag voor u aan.

Nog steeds hulp nodig? Contacteer ons Contacteer ons